10 lucruri învățate în AIESEC

Sunt o persoană activă și creativă, dar mai ales ambitioasă. Sportiv de performanță timp de 14 ani și căpitan de echipă, am renunțat la volei după o accidentare care m-a redus la tăcere. Am luat pană acum multe provocări pentru mine și dezvoltarea mea, dar sunt conștient că nici pană acum nu sunt suficiențe. Am privit de multe ori muncă în AIESEC că fiind una foarte utilă pentru viitorul meu.

Când am auzit de oportunitatea de deveni membru și desigur, de părerile celor care au fost voluntari în organizație, mi-am spus că e unul din lucrurile pe care nu vreau să le rătez, iar oportunitatea de a face parte din echipă AIESEC mi s-a părut unică.

Va spun, că, nu contează timpul, nu contează banii, nu contează că te superi pe prietenul cel mai bun. Ceea ce contează cu adevărat este timpul pe care îl investești în ține, banii pe care îi folosești în a te dezvoltă și ceartă cu prietenul cel mai bun care te întărește și îți oferă posibilitatea să îți descoperi principiile și valorile după care funcționezi că și individ.

Eu am observat toate aceste lucruri după ce am trecut printr-o serie de experiențe nu foarte plăcute, lucruri care m-au atins, marcat și mi-au deschis orizontul.

Ceea ce vreau să va spun este că trebuie să privești lucrurile pozitiv și să pui în balanța toate lucrurile negative, comparându-le cu cele pozitive și să aplici în viață doar acele lucruri care te ajută să îți atingi obiectivele personale și profesionale.

10 lucruri pe care le-am învățat în AIESEC:

  1. Fiecare experiență este importantă și îți influențează modul de gândire și de analiză
  2. Nu este o competiție! E un mediu de dezvoltare și învățare
  3. Niciodată să nu renunți! Încearcă de 1.000.000 până REUȘEȘTI!
  4. Ia-ți un coach. Punct!
  5. Niciodată să nu regreți lucruri pe care le-ai făcut în trecut.
  6. Ține un jurnal de mulțumire zilnic. Îți va schimbă viață
  7. Începe tot timpul cu sfârșitul. Tot timpul!
  8. Niciodată nu da vina pe oamenii din jurul tău. Tot ce se întâmplă, este datorită influențelor tale
  9. Învață să îți iubești propria persoană ( Learn to love ourself )
  10. Fii tu, nu persoană care îți dorești să fii!

Leave a Reply