Căsuța faptelor bune

Deși mă aflu la răscruce de drumuri, experiență mea în AIESEC luând final, încă mai am parte de surprize, dacă pot spune așa. În timp ce eram la birou primesc un mesaj de la Andra Costache – președinte elect ROTARACT, prin care îmi spunea că mă invită la o “cană de fericire” pentru a susține unul din proiectele ce le desfășoară anul acesta – Căsuta faptelor bune. Nu am stat pe gânduri, cum Andra mi-a dat vestea am intrat pe facebook și am contactat echipă de conducere AIESEC Galați pentru a le transmite mesajul. Imediat după, am pornit la drum spre Parc Eminescu ( locul în care se aflau căsuțele de fericire ) impreună cu prietenii și colegii din AIESEC.

Întradevăr, am fost într-un număr restrâns având în vedere că mulți membrii sunt plecați la familiile lor, acasă, noi, cei care am rămas în oraș am susținut ideea și am ajuns la destinație

Proiectul ”Căsuta faptelor bune’’ face parte din campania „Sustine excelentă!”, o campanie de implicare socială desfăsurată de Clubul Rotaract Galați, Rotary Dunărea de Jos, Rotary Donaris, Rotary Vigoris și Interact Galați, având că obiectiv susținerea olimpicilor naționali din județul Galați – lotul de chimie, prin premierea și promovarea educației de performantă.

Acțiunile campaniei vizează susținerea procesului de pregătire, recunoașterea meritelor și a rezultatelor remarcabile ale acestor elevi, valori ale invătămantului preuniversitar gălătean, care în viitor vor deveni membri activi și utili pentru societate.

A fost o seară frumoasă, cu o inițiativă demnă de lăudat, cu perspectivă, prieteni noi, colinde, voie bună și nu în ultimul rând o cană de vin fiert :D. Așteptăm unrmatorul an pentru a vedea ce proiecte faine mai apăr și cum putem să intervenim în dezvoltarea societății Gălățene

Leave a Reply