GetReady în Moldova

Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost cel mai fain weekend din acest an :D.

Am fost invitat să susțin niște sesiuni de educație non-formală elevilor din Bălți, Republică Moldova, proiect dezvoltat de AIESEC Bălți. Mai exact „Change your world view” și „Comfort zone”, nu cred că mai este nevoie să și explic despre ce a fost vorba fiindcă titlul sesiunilor este foarte expresiv.

Proiectul are un nume aparte, GetReady. Este call to action, este special, este exact titlul perfect pentru un proiect destinat tinerilor.
M-am bucurat enorm să pot fi unul din trainerii din această ediție, m-am simțit #getready că să întru total în temă :)) și am dat aproapte tot ce aveam mai bun, pentru a crea un mediu cât mai confortabil de educație alternativă pentru elevi.

Ca să fiu sincer, am plecat cu așteptări 0, fiindcă a fost prima mea experiențe de acest gen, să stau în față unor elevi din altă țara, a fost destul de complicat pentru mine, dar m-am adaptat ușor situațiilor 😀

Ca să vă spun puțin și despre proiect în sine nu numai despre situațiile din interiorul acestuia, caracteristicii sunt:

  • 5 săptămâni
  • 4 training-uri în fiecare sâmbătă și duminică
  • concept inovativ
  • traineri internaționali
  • 300+ participanți
  • 6 grupe: echipa roșie, verde, albastră, galbenă, mov și albă
  • organizator, AIESEC Bălți

Am avut oportunitatea să susțin sesiuni la echipa roșie și cea verde.
Oameni fenomenali, deștepți, care știu ce își doresc de la viață, încrezători și nu în ultimul rând dornici de a învățat cât mai multe lucruri noi. Mă așteptăm să se arunce cu roșii, țipete, urlete, dar spre mirarea mea, au fost atât de cuminți și cu ochii și urechile pe mine încât am avut mai multe emoții decât dacă aș fi stat în locul lor în bancă :))

#roșu, #verde, ne vedem cât de curând 😀

Pozele vor vorbi de la sine 😀

p.s: nu știu scopul acelui perete în care am intrat dar cred ca e un bun mod de a ține evidența kilogramelor, voi ce părere aveți? =))

Leave a Reply