prietenii

Prietenii adevarați la nevoie se cunoaște!

Prietenii – E timpul potrivit să despic câteva rânduri și să va vorbesc despre prietenii adevărați

Când îți dai seamă că ești disperat să asculți un om care rimează pe niște beat-uri? :)) Când în capul tău auzi încetișor „Asta sunt eu / Asta sunt eu..” din 5 în 5 minute, înseamnă că ai prieteni care te înțeleg și tu nu ai probleme la mansardă :D.

Ei bine, da, am dat de un artist, acum 11 luni când eram într-o conferința AIESEC numită City FM și am auzit pentru prima data versurile lui.

Din acel moment oriunde eram, era și Macanache cu mine :)). În căști, în telefon, la muncă, cu prietenii, peste tot unde eram, ascultăm Macanache. E interesant cum poți să influențezi atâtea persoane din jurul tău, anturaje întregi și colegi, dar consider că nu am influntat ci doar am fost un ambasador al unui brand ce este într-o continuua expansiune și va crește treptat în următoarea perioadă.

Prietenii

Colegi de birou, prieteni și toate persoanele din jurul meu au fost la propriu desființate de stilul meu nebunesc de a ascultă melodiile lui :)) de am reușit să îi fac să își dorească să asculte melodiile cu substrat. Păun Sorin sau fazanul cum îmi place mie să îi spun (curând pe paun-sorin.ro) și Daniel Popa (curând pe daniel-popa.ro) sunt cei 2 prietenii care m-au susținut în campania mea de promovare a lui Macanache :)) și nu au pierdut vreo oportunitate de a ascultă puține rime pe un beat bun.

Am ajuns și la concertul pe care l-a susținut ieri noapte în Galați, evident, primul rând al meu a fost :D, o mică discuție și nu în ultimul rând un autograf. Nu prea mă uit eu la filme, dar am văzut un film în care un tip s-a dus după un concert să ceară un autograf. Ei bine, am făcut și eu asta, doar că suportul meu pentru autograf a fost puțin mai diferit, nu a fost un tricou, foaie sau vreo șapca cu Lakers ci chiar telefonul personal :))

Închei cu a va spune că a meritat să sun de 12 ori să fac o rezervare pentru a fi sigur că voi prinde un loc la concert, a meritat să îmi disper prietenii cu playlist-ul meu, a meritat să mă implic activ în promovare prin word of mouth :)) și cu siguranță a merită și prețul biletului. Am uitat să va spun, concertul a fost unul caritabil :), banii au fost trimiși către niște copilași ce au nevoie de un suport financiar. Așa că a fost win-win pentru toți: copii, prieteni, fani, locație, artist, și nu în ultimul rând telefonul meu :))

4 comentarii

 • Alin

  ianuarie 16, 01 2016 12:32:35

  E permanent?

  • Andrei Alexandru Panait

   ianuarie 18, 01 2016 08:21:30

   nu nu :)), e doar de efect 😀

 • Anonimul

  ianuarie 17, 01 2016 06:28:17

  „Prietenii adevarați la nevoie se cunoaște!” ??? Prietenii adevărați sunt cumva sub cinci zeci și de asta nu ai acordat subiectul cu predicatul? Corect este „Prietenii adevarați la nevoie se cunosc!”…

  • Andrei Alexandru Panait

   ianuarie 17, 01 2016 09:09:40

   Mai ales la un șpriț în ziua de paste!

   Corect, dacă ai fi ascultat și melodia ai fi înțeles și ironia 😀

Leave a Reply