se caută supererou în fundație

Se caută supererou în fundație

Se caută supererou în fundația comunitară – aceasta își mărește echipa!

Prietenii mei de la Fundația Comunitară sunt în căutarea unui om pasionat și dedicat mediului ONG, care să lucreze alături de ei la dezvoltarea comunității și societății civile din Galați, mai jos vei găsi detaliile lor legate de post și datele de contact.

Din experiență îți spun ca mediul ONG te ajută cel mai mult, te dezvoltă, îți oferă o perspectivă nouă, te ajută să te descoperi, să afli ce îți place să faci, la ce ești bun și mai presus de atât îți pune la dispoziție o serie de unelte de dezvoltare personala la care nu ai acces oriunde, așa că îți spun. Merita 🙂

Am avut oportunitatea să lucrez cu băieții de la fundație de câteva ori:

Dacă vrei să cunoști toți supereorii din comunitate, locul tău este lângă aceștia. Dacă vrei să le dai o mână de ajutor dezvoltării comunității contribuind la descoperirea supereroilor, lasă-le un mesaj pe adresa de e-mail info@fundatiacomunitaragalati.ro sau sună 0758 535 152.

Conditii obligatorii:

  • peste 18 ani,
  • program de muncă (minimum) 8 ore (da, minimum, pentru că vei face și mult voluntariat),
  • să nu te uiți la un document Excel ca la nave spațiale.
  • cunoștințe de time management, de project management și ceva experiență în domeniul organizațiilor non-profit.

Trimite-le CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa mai sus menționată până pe 15 decembrie și te vor contacta pentru un interviu. Nu îți vor oferi mașină de serviciu, nu oferim bonificație supereroică, dar îți oferă ocazia de a fi unul din eroii necunoscuți ai comunității.

În videoclipul de mai jos ai câteva secvențe de la ultimul semimaraton, loc în care am participat cu proiectul #iESSinComunitate, te las să își faci o idee singur.

 

Leave a Reply